فروش «افسوس برای نرگس‌های افغانستان» به نفع نیازمندان

به نقل از سایت اخبار رسانه :   

به گزارش خبرنگار مهر، ژیلا بنی‌یعقوب، نویسنده کتاب «افسوس برای نرگس‌های افغانستان» در صفحه شبکه اجتماعی اینستاگرام خود از فروش این کتاب با هدف تامین سبد کالا برای نوروز خانواده‌های نیازمند خبر داد. بر این اساس، کتاب «افسوس برای نرگس‌های افغانستان» به بهای ۵۰‌هزار تومان به فروش خواهد رسید تا گروه «شمیم آزادی» عواید آن به آزادی یک نوجوان نیز اختصاص یابد.

بنی‌یعقوب در پست موقت اینستاگرام خود درباره این نوجوان نوشته است: «همه چیز از یک اسباب‌کشی شروع شد! خانواده مهدی مجبور به نقل مکان از تهران به حومه شدند. مهدی که آن زمان ۱۶ سال داشت در مدرسه نمونه دولتی درس می‌خواند و از بچه‌های ممتاز مدرسه بود. خیلی سریع در دبیرستان جدید جا افتاد، به خاطر علاقه‌اش به درس مورد توجه معلمین قرار گرفت، اشتیاق زیادی به شرکت در کلاس‌های تقویتی نشان می‌داد و نمی‌دانست که هر چه شوقش برای درس خواندن و پیشرفت بیشتر شود بچه‌های دیگر بیشتر با او اختلاف پیدا می‌کنند. اذیت‌ها و درگیری‌های لفظی شروع شد. بعد از مدتی درگیری‌های فیزیکی همکلاسی‌هایش با او برایش اذیت کننده شد، مهدی به ناظم مدرسه اطلاع داد که مورد تهدید و اذیت همکلاسی‌هایش قرار می‌گیرد، اما ناظم گمان ‌کرد یک درگیری ساده و کودکانه است. زنگ مدرسه به صدا در آمد، مهدی راهی خانه شد، در بین راه ۶ نفر از همکلاسی‌هایش با او درگیر شدند و آنچه که نباید می‌شد اتفاق افتاد! ناگاه مهدی که آرزوی درس و دانشگاه داشت به یک قاتل تبدیل شد و در عین ناباوری به خاطر یک دعوای بچگانه وارد کابوس و تاریکی‌ای شد که تا امروز ادامه دارد. به تایید مددکاران کانون او بهترین و با اخلاق‌ترین مددجوی آنجاست و در طی این مدت درس خوانده و خوش درخشیده. مهدی برای بازگشت به یک زندگی جدید و شروع دوباره و تبدیل شدن به یک فرد مفید برای جامعه ( همان که قبل از این اتفاق آرزویش را داشت ) ۲۰۰ میلیون نیاز دارد، او را در سخت‌ترین و تاریک‌ترین روزهای زندگی‌اش تنها نگذاریم و با کمک یکدیگر مهدی را که می‌تواند برای جامعه مفید باشد به زندگی برگردانیم.»

کتاب «افسوس برای نرگس‌های افغانستان» شرح ۶ سفر ژیلا بنی‌یعقوب است که از پاییز ۱۳۸۰ تا پاییز ۱۳۸۶ به نیمروز، کابل، دره پنجشیر و هرات افغانستان انجام شد.

نگارنده در مقدمه آورده است: «روایت‌هایی که نوشتن‌شان را روزهای آغازین جنگ آمریکا علیه طالبان در افغانستان شروع کردم اما نه گزارش‌هایی از کنار جبهه‌ها و رزمندگانش بلکه از کنار مردم و از درون زندگی آنها. زندگی مردم در جنگ و پس از جنگ. زندگی مجاهدان و دیگر نیروهای جنگجو در جنگ و پس از آن، زندگی زنان و مردان معمولی و غیرمعمولی در جنگ و پس از آن. در خانه، خیابان، دانشگاه، مدرسه، محله‌های مدرن و ویران شده. زندگی مردم معمولی و غیرمعمولی از جمله سیاستمداران و فعالان اجتماعی... این کتاب یک گزارش میدانی است، یعنی دیده‌ها و شنیده‌ها از درون جامعه افغانستان است، روایت روزها و ماه هایی که با مردم این سرزمین زندگی کرده‌ام.»

چاپ پنجم این کتاب را انتشارات کویر در ۳۰۴ صفحه منتشر کرده است و علاقه‌مندان برای خرید این کتاب به منظور کمک به خانواده‌های نیازمند می‌توانند به صفحه ژیلا بنی‌یعقوب در اینستاگرام مراجعه کنند.

برچسب ها:

اخبار رسانه

150
0 0