به نقل از سایت اخبار رسانه : به گزارش خبرگزاری مهر، سید ابوالحسن فیروز آبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی با حضور در دوازدهمین نمایشگاه ملی رسانههای دیجیتال گفت: استارتآپها و کسبوکارها در حوزه فناوری ارتباطات و فضای مجازی باید به عنوان یک صنعت در کشور به رسمیت شناخته شده و زمینه بهرهگیری آنها از مزایای واحدهای صنعتی نیز فراهم شود.
او با بیان اینکه در ارائه تسهیلات باید به کسب و کارهای فضای مجازی مانند یک واحد صنعتی نگاه شود، افزود: استفاده از مزیتهای شهرکهای صنعتی همچون برخورداری از تخفیفهای مالیاتی، امکان اخذ تسهیلات بانکی و همچنان بستر سازی برای استقرار آنها در شهرکهای صنعتی باید فراهم شود.
فیروزآبادی با بیان اینکه برخی مشکلات از نظر قانونی پیرامون توسعه و حمایت از کسب و کارهای فضای مجازی در کشور وجود دارد، گفت: به دلیل مسکوت بودن بسیاری از حوزهها، کسبوکارهای فضای مجازی نگرانیهایی دارند که باید با رفع نگرانی در این حوزه، زمینه را برای رونق اقتصادی فراهم کرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با انتقاد از کوتاهی برای ساماندهی کسبوکارهای فضای مجازی و فناوری اطلاعات، گفت: کوتاهیهایی نسبت به این بخش ویژه اقتصادی در سالهای اخیر صورت گرفته است.
فیروزآبادی، حمایت از مالکیت معنوی و فکری را از جمله اقدامهای ضروری برای حمایت از داراییهای فعالان این حوزه دانست و ادامه داد: بازار استارتآپها و کسبوکار در فضای مجازی استعداد بزرگ شدن سریع را دارد و نیاز زیادی به حمایتهای دولتی ندارد ولی باید دولت این شاخه اقتصادی را به رسمیت بشناسد و تسهیلات و امکاناتی را که برای صنایع در نظر میگیرد، برای این صنعت نیز در نظر بگیرد.
او با اشاره به لزوم همکاری وزارت صمت و ارشاد برای رفع مشکلات اقتصادی استارتآپها گفت: کسب و کار در حوزه فضای مجازی و استارتآپها که امکان دسترسی به بازارهای جهان را بدون مانع دارا هستند، نباید مورد غفلت قرار گیرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: اقتصاد فرهنگی ما کوچک است که عوامل و دلایل زیادی دارد و یکی همین مسئله کپیرایت است که باید آن را حل کنیم و تا زمانی که به داراییهای فکری و معنوی رسمیت ندهیم و از حقوق ناشی از این داراییها دفاع نکنیم، نمیتوانیم از اقتصاد فرهنگی دفاع چندانی کنیم و به صورت زنجیرهای مشکلات دیگری به وجود میآید. اگر میخواهیم در این زمینه توسعه داشته باشیم، باید اقتصاد فرهنگی از فرهنگمان شروع شود.