تحول در مدیریت آلودگی هوا به کمک فعالیت استارتاپی

به نقل از سایت اخبار رسانه :   

به گزارش خبرگزاری مهر، آلودگی هوا چهارمین خطر بزرگ برای سلامت انسان، پس از فشار خون بالا، خطرات رژیم غذایی و سیگار کشیدن به شمار میرود. همانند بسیاری از شهرهای جهان برخی شهرهای ایران نیز آلوده هستند. عمده این آلودگی به خاطر فعالیت کارخانه های صنعتی است. کیفیت پایین هوا زندگی را برای بسیاری از شهروندان سخت می کند. اما سال ها است که برای رفع این مشکل اقداماتی انجام می شود که بیشتر آنها موقتی است از جمله قوانین سخت راهنمایی و رانندگی که عبور خودروهای شخصی را در خیابان ها محدود می کند تا الزام داشتن معاینه فنی.

در این مسیر نباید غفلت کرد که می توان از ایده های استارتاپی بهره برد. استارتاپ هایی که در حوزه های مختلف همچون گردشگری، صنایع دستی و فضای شهری ورود کرده اند و علاوه بر رشد اقتصادی باعث رونق این حوزه ها شده اند.

در این راستا برای هموار کردن مسیر حرکت استارتاپ ها ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام به انتشار سلسله گزارش های تجربیات جهانی شرکت های استارتاپی در حوزه های مختلف کرده است تا استفاده از الگوهای موفق جهانی، ابزاری برای توسعه فعالیت های داخلی باشد. سومین جلد از این کتاب به مدیریت آلودگی هوا اختصاص دارد.

کاهش تولید و انتشار آلودگی هوا، پالایش آلودگی هوا و پایش آلودگی هوا از جمله راهکارهای استارتاپی و غیر استارتاپی است که برای مدیریت آلودگی هوا در بخش نخست این کتاب به آن پرداخته شده است و با ترسیم اشکال رنگارنگ و ایجاد جذابیت بصری مخاطب ترغیب به خواندن می شود. در ادامه و بخش های بعدی کتاب نیز این روند ادامه دارد و جداول رنگارنگ راهکارهای استارتاپی در این حوزه را به مخاطب ارائه می دهند.

در بخشی از این کتاب مخاطب با استارتاپ های مطرح در حوزه مدیریت آلودگی هوا آشنا می شود و اطلاعاتی در مورد اقدامات انجام شده و محصولات آنها در اختیارش قرار می گیرد.

آموزش، فرهنگسازی و مشارکت در کاهش آلودگی هوا را باید بخش جذاب این گزارش دانست که در آن استارتاپ هایی که در این حوزه فعال هستند معرفی شده است. در نهایت در بخش پایانی و جمع بندی با اشکال و جداول رنگارنگ و به گونه ای قابل درک و مفید برای مخاطب مطالب و نکات مهم آورده شده است.

کتاب «بررسی تجربیات جهانی شرکت های استارتاپ در حوزه مدیریت آلودگی هوا» به عنوان سومین جلد از سلسله گزارش های بررسی تجربیات جهانی استارتاپ ها است که توسط ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط مهدی الیاسی، مهدی محمدی، مائده شریفی و پرویز کرمی تهیه و تدوین شده است. این کتاب توسط موسسه دانش بنیان فناور و در ۱۰۰۰ نسخه در اختیار علاقمندان قرار دارد.

برچسب ها:

اخبار رسانه

130
0 0