لزوم افزایش غنای فضای مجازی با تولید محتوای فاخر

به نقل از سایت اخبار رسانه :   

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسین اسماعیلی، اظهار کرد: فضای مجازی اهمیت زیادی دارد تا جایی که رهبر معظم انقلاب اهمیت آن را با انقلاب اسلامی یکی دانستند؛ بنابراین تولید محتوا در آن نیز مهم است.

وی افزود: با توجه به اهمیت تولید محتوا در فضای مجازی جشنواره رسانه‌های دیجیتال برای هشتمین دوره با میزبانی استان قزوین با همکاری آستان قدس رضوی و بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام در حال برگزاری است.

دبیر هشتمین دوره جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال رضوی، تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی با رویکرد ارزش‌های دینی، تولید محتوا فاخر در فضای مجازی از جمله اهداف برگزاری جشنواره هستند. اگر بتوانیم در فضای مجازی حضور فعال داشته باشیم می‌توانیم ارزش‌های خود را در این فضا گسترش دهیم. امسال رویکرد ما تبدیل جشنواره به یک جشنواره مردمی بود و هدف را پویش مردمی برای تولید محتوا رضوی قرار دادیم؛ بنابراین یک بخش تخصصی و یک بخش پویش مردمی را در محتوا جشنواره داریم.

وی ادامه داد: در بخش تخصصی آثار فاخر اینفوگرافی، موشن گرافی، نماهنگ و غیره و در بخش پویش مردمی، عکس دیجیتال، عکس نوشته، ویدئو و پادکست مواردی هستند که آثار در قالب آنها باید به جشنواره ارسال شوند، بدین صورت که آثار با هشتگ امام رضا و امام رئوف منتشر و لینک صفحه برای ما ارسال می‌شود. نهایتاً هیئت داوران بر اساس کیفیت، نظرات، غنا محتوایی و میزان بازدید نفرات برتر را انتخاب می‌کنند.

وی ضمن بیان اینکه با توجه به بین المللی بودن جشنواره امام رضا امیدواریم از سال آینده جشنواره رسانه‌های دیجیتال نیز به صورت رسمی بین المللی شود، ابراز کرد: البته امسال نیز محدودیتی برای دریافت آثار بین المللی وجود ندارد. تلاش می‌کنیم تا از این فرصت برای رسیدن به اهداف والای فرهنگی بهره ببریم.

دبیر هشتمین دوره جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال رضوی گفت: امسال با توجه به گسترش تبلیغات و اطلاع رسانی‌ها رشد خوبی را داشتیم و تا امروز حدود ۱۰ هزار اثر در دوبخش برایمان ارسال شده است؛ اخرین مهلت ارسال آثار پایان دی ماه است و پیش بینی می‌شود امسال نهایتاً ۱۵ هزار اثر را دریافت کنیم.

اسماعیلی تاکید کرد: اما هدف ما در سال‌های آینده دریافت ۱۰۰ هزار اثر است، به دنبال این هستیم که خروجی جشنواره محتوا فضای مجازی را غنا ببخشد.

وی با اشاره به نحوه داوری در جشنواره اضافه کرد: داوری در سه مرحله است، مرحله اول دبیرخانه جشنواره در قزوین آثار را دسته بندی، سپس ارزیابی اولیه و بعد به هیئت داوران تحویل داده می‌شود؛ نهایتاً در بخش مردمی ۳۰ اثر برگزیده را خواهیم داشت.

دبیر هشتمین دوره جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال رضوی، افزود: سال گذشته ۳ هزار ۵۰۰ اثر را دریافت کردیم که امسال با توجه به تغییر رویکرد و افزودن پویش مردمی به بخش‌های جشنواره، آثار دریافتی افزایش داشته اند. همچنین گسترش موضوعات به هر موضوعی که در حوزه عقاید دینی و مسائل روز جامعه ارتباط داشته باشد، دلیل دیگری بر افزایش اقبال به جشنواره است.

برچسب ها:

اخبار رسانه

253
0 0